-
شنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ ب.ظ
-
۷۱۱
امروز مقاله ای برای شما آماده کردیم که در آن سبک های معامله گری ؛ قسمت های یک سیگنال و نکات استفاده از آن را برای شما توضیح میدهیم تا بتوانید به راحتی از سیگنال هایی که در سایت یا یا صفحات مجازی پیدا میکنید استفاده و کسب سود کنید. و یک مژده هم برای شما داریم که داریم لیستی از کانال های سیگنال رایگان ارزدیجیتال برای شما جمع آوری میکنیم که پس از اعتبارسنجی آنها چند مورد از بهترین صفحات را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم.
🔵 سبک های معامله گری
4 سبک اصلی برای معامله گری وجود دارد.تفاوت بین این سبک ها،در واقع در طول مدت زمانی است که معامله باز می باشد.
انتخاب سبک معامله گری برای معامله گران مبتدی بر اساس شخصیت آنها، کاری دشوار و البته بسیار مهم برای دستیابی آنها به موفقیت و تبدیل شدن به یک معامله گر حرفه ای است.
با انتخاب مناسبترین سبکی که با شرایط معامله گر مناسبتر باشد، شانس موفقیت در معاملات بیشتر خواهد شد.
💹 SCALPING :
این سبک بسیار سریع میباشد و اسکالپرها معمولا در طی چند ثانیه تا دقیقه معاملات خود را در جهات مختلف بازار انجام می دهند. این سبک برای معامله گرانی مناسب است که بتواند سریع و بدون تردید تصمیم های درست بگیرند. بنابرین این سبک نیازمند تمرکز،دقت بالا و همچنین زمان بیشتری بوده ولی به دلیل وجود فرصتهای بیشتر میتواند بیشترین راندمان را نیز داشته باشد که البته طاقت فرساست.
💹 DAY TRADING :
این سبک برای کسانی مناسب است که ترجیح میدهند معاملات خود را در طی روز شروع و به اتمام برسانند. معامله گرانی که دوست ندارند وقتی خواب هستند معامله باز داشته باشند معمولا این سبک را انتخاب می کنند.
💹 SWING TRADING :
این سبک مناسب معامله گرانی که دارای صبر و حوصله خوبی برای انجام معاملات خود هستند و همچنین فرصت کافی برای نشستن پشت کامپیوتر و رصد معاملات خود را ندارند. این سبک به مراتب دارای حدضرر های بزرگتری نسبت به دو سبک قبلی بوده و نیازمند حفظ آرامش بیشتری در مواقعی که در ضرر هستید را دارد.
💹 POSITION TRADING :
این سبک در واقع بلند مدت ترین سبک معاملاتی است و معاملات در این سبک می توانند حتی برای سالها باز بمانند. بنابرین این سبک برای صبورترین و آروم ترین معامله گران مناسب بوده و دارای اهداف بسیار بزرگی. و همنین معامله گران این سبک باید دارای توانایی عدم توجه شایعات و نظرات جمعی نیز باشند. زیرا بازار قطعا در طی معامله بالا و پایین های بسیار را خواهد دید.
نکات مهم و قابل توجه در استفاده از سیگنال
دوستان در سیگنال های اسپات یا فیوچرز همه ی سرمایه تونو روی یک سیگنال نگذارید هیچ وقت اینکارو نکنید سرمایه تونو پخش کنید که اگه یک سیگنال با ضرر مواجه شد پوزیشن های دیگه اون ضرر رو جبران کنند و سود کنید
1. عجول نباشید
دوستان همیشه زمان برای ترید هست
دوستان وقتی سیگنالی ارسال میشه تا زمانی که از محدوده خریدی که ما ذکر کردیم رد نشده اعتبار داره اگه از محدوده رد بشه یا تارگت رو بزنه به هیچ وجه وارد نشید چون بیشتر تریدر ها رو سود های پایین از معامله میان بیرون و شما تازه میخوای وارد شی پس با بیرون اومدن سرمایه از ارز اون ارز قیمتش پایین میاد و شما ضرر میکنید
اگه تازه کار هستید تا مدتی فقط اسپات کار کنین چون فیوچرز ریسک داره و مهارت میخواد
2 . طمع نکنید
دوستان اگه شما در این بازار ماهی 50 درصد سرمایه اتونم سود کنید باز خیلی سود زیادی کردین درسته ما سیگنال های با سود چند صد درصدی یا هزاران درصدی میدیم ولی نباید زیاد
3 . طمع نکنید
دوستان ترید ارز دیجیتال از همه ی بازار های مالی بیشتر سود داره
از بورس ایران که خیلی بیشتر
از فارکس هم بیشتر دوست عزیز اگه فارکس کار میکنی یا میخوای بری سمت فارکس اینو بدن فارکس اصلا آسون نیست و 90 درصد کسایی که میرن تو این بازار با ضرر بالایی مواجه میشن
از نظر من ارز دیجیتال برای افراد تازه کار و کسایی که علاقه به سود بالا دارن بشدت خوبه پس فرصت برای سود بیشتر بسیار است.
4 . دوستان همیشه استاپ لاس بزارید تا ضر نکنید
و وقتی ارزی رو میخرین نزارین باشه همینجوری بعد خرید یه سفارش فروش بزارین روی تارگت دلخواهتون.
نحوه صحیح استفاده از سیگنال ها
🔱 هر سیگنال از چند بخش تشکیل شده
🔶 بخش اول "محدوده خرید" Buy میباشد که شامل پایینترین و بالاترین قیمت مناسب برای خرید می باشد.
🔶 بخش دوم "تارگت ها یا اهداف سیگنال" Selling Targets
می باشد که از پایین به بالا میزان ریسک و زمان انتظار برای رسیدن به آن افزایش پیدا میکند
🔶 سوم در آخر استاپ سیگنال Stop Loss
که برای جلوگیری از ضرر بیشتر و به اصطلاح حد ضرر سیگنال می باشد .
بخش های هر سیگنال به ما چه میگوید ؟
🔹 قسمت اول : نحوه ورود به سیگنال
هر سیگنال از بازه قیمتی تشکیل شده که شامل بالاترین قیمت و پایین ترین قیمت خرید میباشد. بازه خرید از کف تا سقف حمایت قیمتی را نشان میدهد.
راهکار مناسب برای ورود بهتر ، آن است که مبلغ سرمایه مورد نظر را که از قبل بر آن مدیریت سرمایه اعمال کرده اید را به سه بخش تقسیم کنید قسمتی از آن را در بالای بازه ، قسمت دیگر را در میان بازه و قسمت آخر را در پایین بازه ورود کنید.
این کار سبب میشود با گرفتن میانگین سود نهایی شما قابل توجه باشد نسبت به ورود یکجا و نکته دیگر در صورت حرکت سریع و شارپ یک ارز سود آن را از دست نمیدهید و حداقل یک بخش از سه بخش را ورود کرده اید .
🔹 قسمت دوم : مدیریت اهداف یا تارگت ها
باخودتان رو راست باشید از همان اول برنامه خود را مشخص کنید استراتژی تعیین کنید چرا به این سیگنال ورود کرده اید هدفتان چیست ؟
سود کوتاه مدت میخواهید یا برنامه میان مدت یا بلند مدت دارید ؟ پس از مشخص کردن استراتژیتان سه راه برای مدیریت اهداف دارید.
راه هایی که میتوان از یک سیگنال با سود خارج شد : (انتخاب با شما و درصد ریسک پذیری شماست)
✔️ راه اول : خروج کل سرمایه در "تارگت یک" (مورد پیشنهادی به افراد خیلی مبتدی و کم تجربه)
✔️ راه دوم : تقسیم بندی خروج ، بدین صورت که ۵٠ درصد در تارگت اول خارج شوید و تارگت دوم ٢٥ درصد تارگت سوم ١۵ درصد و ١٠ درصد فری تارگت (مواردى مثل پامپ)
✔️ راه سوم : بالا آوردن حد ضرر یا استاپ همراه با قیمت (Trailing Stop) بدین شکل که پس از شروع حرکت قیمت با هربار رسیدن به تارگت و حرکت به سمت تارگت بعدی استاپ زیر تارگت قبل قرار گیرد به عنوان مثال قیمت به تارگت یک میرسد و استاپ به نقطه خرید، به سمت تارگت دو میرود استاپ زیر تارگت یک قرار میگیرد و تارگت سه استاپ آن زیر تارگت دو قرار میگیرد الی آخر....
🔹 قسمت سوم : حد ضرر یا استاپ لاس
حد ضرر برای شرایط بحرانی بازار تعیین میشود تا از ضرر جلوگیری کند .
✅ به اندازه کافی از اهمیت و چرایی رعایت استاپ لاس گفته شده و بازهم تاکید میکنم استاپ "اصولی" مثل کمربند ایمنی برای شماست
شاید یکم اذیت کنه، ولی از اصل سرمایه شما محافظت میکنه
✅ در نهایت از شاخه به شاخه شدن اجتناب کنید ، روی سیگنال ورود کرده بمونید و فقط با رسیدن به تارگت یا استاپ خارج شوید .
✅ قبل از ورود به هر سیگنال حتما "مدیریت سرمایه" رو انجام بدید بدین معنا که کل سرمایه رو تقسیم کنید و برای ورود به هر سیگنال یک بخش (پاکت) از آنرا استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید